Electricienmaarssen.nl

Bel: 0346 - 764 333

Klantenervaringen: 


Margriet Schilperoord

Ik heb verschillende opdrachten gegeven aan dit bedrijf. Zowel de adviezen die ik kreeg over de uitvoering als de uitvoering zelf, waren uitstekend van kwaliteit. Ik waardeer vooral de manier waarop de medewerker van A D Elektra meedacht over het vinden van de meest efficiënte en ook estetische oplossingen voor lastige problemen. Mijn huis is meer dan 100 jaar oud, en dan is vooral dat estetische aspect van belang.

 

Google-gebruiker

Deze week zeer goed geholpen door vakbekwame eigenaar van A D Elektra storingsdienst. We hadden een acute storing en na melding stond hij 2 uur later voor de deur. Dat had hij van te voren aangekondigd. We hadden een lastige storing ergens op een lastige plek maar de diagnoses waren goed en bekwaam. Uiteindelijk bleken we veel te weinig groepen te hebben in ons jaren 30 huis voor alle moderne stroomvreters en heeft hij voor een mooie prijs de oude stoppenkast vervangen voor een moderne kast met automaten. Afspraak bleek afspraak mbt tot prijs en tijdstippen. Ik wist van te voren niet wat ik kon verwachten omdat ik ze gegoogled had maar ik heb zeker geen spijt.MB B

Onlangs ontdekte ik een aardingsprobleem in mijn badkamer. Na zelf eerst informatie ingewonnen te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een elektricien. Na een korte zoektocht stuitte ik op A D Elektra en na telefonisch contact was er direct een afspraak gemaakt voor de volgende dag. Naast dat er nader naar het aardingsprobleem gekeken zal gaan worden, zal tevens de aarding in zijn algemeen in mijn jaren dertig woning gecontroleerd worden. Na een inspectie en metingen bleken zowel de badkamer als algemene aarding niet geheel in orde te zijn. Zo flexibel als de afspraak eerder gemaakt werd, was het ook mogelijk om beide problemen direct aan te pakken en op te lossen. Na afloop en nu ben ik nog steeds zeer content met de geleverde diensten. De elektra in m'n huis is nu weer tip top geregeld en niet onbelangrijk ook weer veilig! Mocht ik in de toekomst een elektra vraagstuk hebben zal ik A D Elektra wederom contacteren en in de tussentijd zal ik hen aanraden bij m'n vrienden.